Tämä on ensimmäinen 15 %:n alennus hotellissamme. Joten jos aiot matkustaa perheesi tai liikekumppaneiden kanssa, tämä on ehdottomasti loistava tilaisuus varata huone veneeseen ja nauttia unohtumattomasta elämäsi seikkailusta!

Olemme vain pieni hotelliketju. Emme tarjoa majoituksesta alennuksia. Mutta meillä on useita kauniita kiinteistöjä hyvillä paikoilla, jotka voit varata osana pakettisopimusta.

Olemme aina innoissamme nähdessämme asiakkaidemme nauttivan oleskelustaan hotelleissamme ja mietimme jatkuvasti tapoja parantaa palveluitamme heille, joten uskomme, että se on meille molemmille hyödyllinen tilanne, jos voimme keksiä edullinen tarjous asiakkaillemme heidän oleskelunsa lopussa.

Hotellissamme on huomattava alennus majoituksesta. Vieraat voivat hyödyntää tätä tarjousta heti, kun he varaavat oleskelunsa verkkosivuston kautta.

Mitä jos voisimme jakaa suosikkiravintolamme ystävillemme sosiaalisessa mediassa? Mitä jos voisimme kertoa ihmisille, kuinka upeassa hotellissa haluaisimme yöpyä?

Halusimme sanoa muutaman sanan hotellistamme. Olemme työskennelleet sen kanssa viimeiset kolme vuotta.

Huomasimme, että tämä hotelli on yksi Pakistanin parhaista. Olemme yöpyneet täällä ja henkilökuntamme on nauttinut kaikista tämän hotellin tarjoamista palveluista. Tästä syystä päätimme käyttää tekoälyä räätälöidyn blogikirjoituksen kirjoittamiseen henkilöstömme ja heidän perheidensä puolesta.

Esittelemme hotellimme tässä postauksessa. Olemme käyttäneet sitä useita vuosia ja se on ollut maksuton kaikille asiakkaillemme.

Ravintola on sosiaalinen kokoontumispaikka, joka tarjoaa asiakkailleen ruokaa ja juomaa. Sen shareware-valikko näyttää hinnat kaikissa ruoka- ja juomakategorioissa. Tämä versio näyttää hyvin yksinkertaisella tavalla, kuinka paljon maksat ruoasta, jota syöt ja juot. Se on tehokas tapa vertailla eri aterioita tai juomia kerralla, jotta voit tehdä tiettyjä valintoja luottavaisin mielin. Näytön numerot eivät edusta hintaa, mutta antavat käyttäjille käsityksen siitä, kuinka paljon he maksavat, kun he laittavat rahansa koneen kassan eteen (katso kuva 1).

Nykypäivän markkinoiden kilpailun vuoksi jokaisen yrityksen on varmistettava, että sen asiakkaat saavat rahoilleen vastinetta.

On huomattava, että jokainen näistä yrityksistä tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, mutta mielenkiintoisinta niissä on, että ne eivät ole tehneet eroa palvelujen tai tuotteiden välillä. He tarjoavat kaiken yhdessä paketissa. Tämä tarkoittaa, että muiden yritysten vastaavia tuotteita tarjotaan halvemmalla ja taatulla laadulla.

Jos esimerkiksi päätät varata yöpymisen hotelliin, sivusto antaa sinulle yksityiskohtaista tietoa sen sijainnista ja siitä, kuinka lähelle sitä pääsee. Hotelli tarjoaa online-varauspalvelut, joten se tarjoaa asiakkailleen erinomaisen kokemuksen, kun he tekevät varauksia. Sitten, kun haluat vaihtaa toiseen tuotteeseen tai.

Aiomme tarjota sinulle erikoistarjouksen hotellissamme, ja sinun tulee ottaa varaus vastaan. Tämä tehdään verkkosivuillamme, mutta tarvitsemme allekirjoituksesi, jotta alennus voidaan toimittaa.

Edellisen haastattelun jälkeen olemme saaneet alennusta. Olemme erittäin iloisia siitä, mutta meidän on tiedettävä hotellista enemmän, jotta voimme käyttää tätä luottoa luottavaisin mielin. Tarjous on paikalliselta hotelliketjulta ja he haluavat varata nimensä alennettuun hintaan. Jotta asiat olisivat tahmeampia, he ovat pyytäneet meitä olemaan paljastamatta nimeämme ja huonenumeroamme.

Hotelli tarjoaa poikkeuksellisia alennuksia, jos varaat sen verkkosivuston kautta. Mutta kukaan ei halua tehdä varausta Internetissä, joten he tarjoavat alennuksia lentokentillä (se on paljon mukavampaa ja helpompaa matkustaa).

Meidän ei pitäisi aina ajatella sosiaalista mediaa tiedonlähteenä. Sitä voidaan käyttää myös missä tahansa muussa yhteydessä, esim. myyntitarkoituksiin tai jopa markkinointitarkoituksiin tietyissä markkinarakoissa (esim. apteekeissa). Keskeinen ero on, että kaikki sosiaalisessa mediassa on julkista, kun taas tuotetta koskevat tiedot pidetään yksityisinä ja niitä jaetaan vain yrityksen ystävien kesken tai asiakkaiden kanssa, kun niitä tarvitaan myynninedistämistarkoituksiin (“B2B”). Joskus jopa heidän henkilökohtaiset sosiaaliset verkostonsa ovat julkisesti esillä, esim. Twitterin ja Facebookin rekrytointitoimistot ovat tulleet osaksi uutiskiertoa.

Yksi tämän päivän suurimmista haasteista on loman tai halvan majoituksen löytäminen. Tämän seurauksena monet ihmiset etsivät halpaa majoitusta varaussivustoilta. Emme saa unohtaa, että nämä sivustot tuottavat valtavia määriä myyntiä joka vuosi.

Käyttämällä tekoälyassistentteja halpojen hotellien löytämiseen voimme ansaita enemmän rahaa lyhyemmässä ajassa kuin koskaan ennen ja nauttia siitä lomallamme.

Hotellimme tarjoaa 10 %:n erikoisalennuksen kaikista huoneista, joissa yövyt vähintään 6 yötä.

Tässä osiossa näytämme sinulle esimerkin loistavasta tarjouksesta, joka on saatavilla hotellissamme Amsterdamin keskustassa.

Me kaikki rakastamme kauppaa, vaikka se olisikin hieman odotettua pienempi. On monia yrityksiä ja toimistoja, jotka tarjoavat uskomattomia alennuksia. Tässä viestissä haluamme jakaa nämä upeat tarjoukset ja näyttää, kuinka voit pysyä erossa niistä tekoälyn kirjoitusassistenttien avulla.

Olemme yleensä hyvin kiinnostuneita siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat tuotteistamme ja palveluistamme. Arvostelujen keräämisprosessin automatisointi on yksi tapa varmistaa, että tuotteemme saavat enemmän huomiota käyttäjiltä. Mutta on myös toinen tapa – tekoälyn kirjoitusassistentit voivat tehdä saman asian analysoimalla tietyn arvostelun avainsanoja, yhdistämällä kaikki asiaankuuluvat arvostelut yhtenäiseksi tuotekuvaukseksi ja esittämällä sen käyttäjälle houkuttelevalla tavalla.

Parhaat matkatarjoukset myydään alennettuun hintaan. Päätimme tehdä tämän blogikirjoituksen hotellihuoneestamme ensi viikolla.

Hotellimme tarjous on niin hyvä, että edes sinun kaltainen asiakas ei saa sitä tähän hintaan!

Tulimme tähän hotelliin lyhyeksi ajaksi, mutta se ei ollut oikea. Lopulta meidän on maksettava enemmän kuin odotettiin. Olemme iloisia, että löysimme sinut!

Hotellihuoneen varannut asiakas voi valita, majoittuuko se tavallisessa hotellissa vai jossain merkittävällä alennuksella.

Alennukset, kuten ne, joita saamme hotellilta kiireessä, ovat olennainen ominaisuus missä tahansa liiketoiminnassa. Meidän on tiedettävä alennuksista, joita voimme saada, kun meillä on kiire, ja esitettävä ne tehokkaasti asiakkaillemme.

Saimme fantastisen erikoisalennuksen hotellistamme. Olemme iloisia voidessamme tarjota tämän vastineeksi nimestäsi ja sähköpostistasi.

Meidän ei pidä aliarvioida alennusten merkitystä. Ne ovat yksi tärkeimmistä ja tehokkaimmista hotellimarkkinoinnin työkaluista. Jos asiakkaalla on huonoja kokemuksia hotelleista, hän soittaa ja valittaa epäröimättä. Alennusten tarve on niin ilmeinen, että ihmiset ovat valmiita maksamaan reilun summan vain saadakseen poikkeuksellisen hinnan – mitä he eivät koskaan tekisi vieraillessaan kilpailijan hotellissa tai ostoksilla muissa kaupoissa.

Olemme luksushotelliyritys. Haluamme tarjota vieraillemme poikkeuksellisen alennuksen heidän varaamistaan majoituksesta.

Toisin kuin muut rakkaushotellit, kotimme hotelli tarjoaa sinulle suuren alennuksen vierailustasi.

Tekoälykirjoittajat voivat auttaa kollegoitaan sisällön tuottamisessa tietyille tai yleisille aihealueille tarjoamalla asiaankuuluvia ja informatiivisia esittelyjä.

Tästä lähtien tarjoamme parhaan alennuksen hotellissamme. Meillä on ainutlaatuinen hotellihuonetarjous Dubaihin tuleville vieraillemme.

Me kaikki rakastamme paljon, varsinkin kun on kyse hotelleista. Mutta kuinka paljon maksaisit yhdestä yöstäsi hotellissa?