Hotellit tarjoavat usein erilaisia ​​alennuksia, kuten tarjouksia, jos asiakkaat ostavat yhdessä useampia palveluita. Yksi näistä alennuksista on se, että mitä enemmän asiakas ostaa, sen suurempi on alennus.

Jos suunnittelet matkaa ja pysyt hotellissa, kannattaa aina tarkistaa, mitä alennuksia voit saada, jos ostaisit useita palveluita hotellista yhdessä. Jos haluat esimerkiksi vuokrata auton ja varata huoneen samassa paketissa, voit saada alhaisen alennuksen oman matkasi kustannusten vähentämiseksi.

Kannattaa myös tarkistaa, ovatko hotellit sopineet jonkun ulkopuolisen verkkosivuston kanssa taloudellisesta yhteistyöstä. Näin voit säästää lisää rahaa. Esimerkiksi Lastminute.com-verkkosivustolla on usein suurempia alennuksia, ja siellä on usein erikoiset tarjoukset ja edut, joita et muuten saa.

Matkaasi suunnitellessasi kannattaa siis aina tarkistaa huolella erilaiset mahdollisuudet siihen liittyviin alennuksiin. Erityisesti sinun tulisi kiinnittää huomiota siihen, kuinka monta palvelua ostat samanaikaisesti – mitä enemmän ostat, sitä suurempi alennus on.

Hotellit tarjoavat usein edullisia hintoja, kun asiakas tilailee ylimääräisiä palveluja. Monista hotellihuoneista on tullut teemalomakohteita, joissa on lisäpalveluja, kuten allasosasto, livemusiikkipalvelut ja lisämaksulliset aktiviteetit. Kaikki nämä ovat tavallisesti kustannustehokkaampia asiakkaan kannalta, jos hotelli varataan yhdessä kaikki nämä palvelut.

Mitä enemmän asiakas tilaa hotellista, sitä suurempi alennus useimmissa hotelleissa on. Usein hotellit tarjoavat jopa paketteja, joissa on huoneita ja lisäpalveluja. Nämä paketit voivat sisältää alennusta jopa yli 50%:sta! Asiakkaat voivat myös soveltaa alennukseensa merenrantalomia tai muuta tuotteistettua lomaa, kuten golf-paketteja.

Hotellien omistajat ja operaattorit tietävät, että asiakkaat haluavat hyödyntää mahdollisimman paljon alennuksia, joten he tekevät paljon työtä löytääkseen tapoja tarjota varauksille suuria alennuksia. Siksi, jos olet suunnittelemassa matkaasi ja olet valmis ottamaan enemmän palveluja vastaan ​​(esimerkiksi kaikki ateriat vuokralle), et todennäköisesti pahoitellut sitä. Jos et aio viettää rahaa ylimpien palvelujen saamiseen, voi olla parasta etsiessasi erilaisia ​​alennuskampanjoita foorumeilta ja sosiaalisen median erilaisilta yhteisöiltä. Mutta jos haluat ison alennuksen, kannattaa vuokrata kaikki neljä pakettia hotellissa.

Viimeisen vuosikymmenen aikana matkailualalla on tapahtunut suuria muutoksia. Valinnanvaran ja tarjottujen palveluiden määrä kasvaa jatkuvasti, mikä on asiakkaiden eduksi, ja yksi erityisesti hyödyllinen toiminto on hotellien alennsvyöhykkeet.

Kun teet hotellivarausta, voit saada alennuksia suuremman majoituksen tai useamman viikon sisältävän vierailun myötä mahdollisuuksien mukaan. Mitä enemmän tilaat hotellista, sitä suurempi on alennus. Saatat jopa saada ilmaisen yön tai lisäpalvelun, kuten aamiaisen tai lisävuoteen.

Hotelilla voi olla myös erityisiä alennusohjelmia, jotka voivat antaa sinulle hyvän diskontin. Joissakin tapauksissa voit saada jopa pysyviä alennuksia niille, joilla on jonkinlainen VIP-tili. Tarkista siis aina omat vaihtoehdot ennen varausten tekemistä!

Seuraavalla kerralla kun teet hotellivarauksen, suosittelemme ehdottomasti tarkistamaan, miten paljon voit säästää tilauksen suurenemisen myötä. Voit säästää paljon rahaa ja nauttia samalla tilaukselta saamastasi hyödystä!

Hotellit tarjoavat yleensä erilaisia ​​alennuksia asiakkailleen. Erityisesti, jos he tilaa jonkin verran majoitusta. Mitä enemmän tilaat hotellista, sitä suurempi on alennus. Tämä on erittäin hyödyllistä silloin, kun sinulla on isommassa seurueessa ja tarvitset useita mukavia huoneita.

Tilausprosessissa asiakkaan eleesatunnuksen syöttämisen jälkeen näkyy erilaisia ​​erikoispalveluja ja alennuksia. Saatat löytää jotain sellaista, joka vastaa tarpeitasi. Etenkin isojen hotellien tarjoamien alennusten hakeminen kannattaa, koska monilla saattaa olla suuria alennuksia.

Ravintoloiden ja baarien lisäksi tilaamalla useita huoneita hotellissa voit saada huoneen alhaisella kalliolla samaan hintaan kuin yhden huoneen tilaaminen. Tilauksen tekeminen samanaikaisesti useisiin hotellihuoneisiin voi viedä sinut mukavastoihin alennuksiin ja erikoisetunaan.

Jos haluat löytää parhaimman alennustarjouksen, vertaile erilaisten hotellien hinnoittelupolitiikkaa. Tutki verkkosivustoja ja tutustu tarkasti alennettuihin hintoihin. Paras tie parhaan alennukseen ei ole aina helppoa, mutta se voi olla syrjiv invesmentti, erityisesti matkoilla, joille haluat mahdollisimman paljon takaamatta viihdemahdollisuusvaatimusellesi paraasta mahdollista rust!